Många skäms för att de har skickat nakenbilder på nätet. Skäms för att man kanske blivit lurad eller för att man gick längre än man tänkte från början. Det kan vara skönt att prata eller mejla med någon för råd och stöd.
Klicka på namnen för att komma till respektive sajter.

BUP (Barn- och ungdomspsykiatrin)
Hit kan du både ringa själv eller få en remiss från exempelvis skolkurator. Det brukar gå fortare med remiss, men vissa fall prioriteras. Som första kontakt kan du också mejla om du inte vill ringa. BUP:s traumaenhet i Stockholm är en specialenhet för barn och unga som har varit utsatta för sexuella övergrepp. BUP Elefanten i Linköping har också en mottagning för utsatta barn och stor kunskap om barn och unga som exploaterar sig på nätet och i verkliga livet.
Du kan också ställa frågor till BUP via internet (klicka på länken ovan).

Barnrättsbyrån
Barnrättsbyrån är en öppen verksamhet som arbetar med barns rättigheter och som kan erbjuda enskilda barn och unga praktisk hjälp, stöd och rådgivning.

Bris, barnens rätt i samhället
Hjälp för dig som är minderårig. Barnens hjälptelefon har nummer 116 111. Bris vuxentelefon om barn har nummer 077-150 50 50.

Brottsofferjouren
Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten, stödet är kostnadsfritt, anställda har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs för att få stöd. 70 lokala jourer runtom i landet med sammanlagt cirka 1 300 volontärer.
www.brottsofferjouren.se

Telefon växel: 08-644 88 00

Rädda Barnens föräldratelefon
Tel. 020-786 786 (finns även föräldramejl, foraldrar@rb.se).

Föreningen anhöriga till sexuellt utnyttjade barn
Tel. 08-644 21 12. info@atsub.se.

Malmö stads prostitutionschatt
Chatta anonymt med rådgivare kring sexuell exploatering.

Novahuset

Ideell organisation som erbjuder stöd till tjejer och killar som har blivit utsatta för någon form av sexuella övergrepp. Novahuset har tystnadslöfte, för inga journaler och alla kan vara anonyma.

1000 Möjligheter
Ungdomsjour i Stockholm med chattverksamhet.

Killfrågor
En webbplats där de som är eller känner sig som killar kan diskutera och chatta.

Tjejjouren
Tjejjourernas webbplats där de som är eller känner sig som tjejer kan diskutera och chatta.

Ungdomsmottagningen på nätet
Ungdomsmottagning på nätet för unga mellan 12 och 25 år.

Följ på instagram