Helt plötsligt började jag hitta nakenbilder på mig själv på olika sidor på internet.

Jag var bara tio år när jag blev medlem på sajten Blipville och redan första dagen blev jag kontaktad av män som ville prata. Först var de bara mina kompisar men snart började jag få mer och mer frågor om min kropp och om jag hade haft sex.

Jag började skicka bilder på mitt ansikte först, sedan blev det mer och mer sexuellt.

Alla tyckte att jag var sexig, sa att de ville se mer. Till slut hade jag skickat bilder till över 400 män vid 14 års ålder. Jag kände plötsligt att jag dög. Helt plötsligt började jag hitta nakenbilder på mig själv på olika sidor på internet. I början brydde jag mig inte så mycket om det eftersom ingen kunde se att det var jag på bilderna, men snart fick jag kontakt med en man som var mer hotfull. Han ville att jag skulle klä av mig mer. När jag inte ville sa han att han skulle skicka bilderna till min familj. Så jag fortsatte att klä av mig – och på de bilderna såg man hela mig. Då var jag 12 år. Han fortsatte att hota med att skicka nakenbilderna till min familj. Han är en av dem som har hängt med och hotat mig i alla år. Jag tänkte att bilderna inte kommer att hamna på olika ställen på nätet, jag litade ju på männen.
Därför klippte jag allt hår och färgade det och började gå med en luvtröja uppdragen över ansiktet. Slutade åka buss.

Jag tyckte att det var jobbigt att vara bland folk eftersom jag inte visste vem som hade sett bilderna på mig.

Att skicka bilder är som att röka. Man vet att det är dåligt, men ångesten lättar lite genom att röka. Jag lättar på ångesten genom att få folk tala om hur värdelös jag är.

Jag är medveten om att det inte är bra, men jag slipper skada mig så att det syns på utsidan. På det sättet kan jag dölja det väl.

Följ på instagram