Men den största rädslan jag kände var att familjen skulle få veta. Jag visste att de inte skulle tycka att det var rätt.

Evelina, 19

En av tjejerna jag umgicks med blev ihop med en kille i nian och det tyckte vi andra var otroligt imponerande. En två år äldre kille! Fatta vad mogen han måste vara. Jag började känna mig utanför. Vem var jag egentligen? Skulle någon någonsin tycka om mig? Jag ville också hitta en kille som ville bli ihop med mig. Därför blev jag medlem på sajten Kamrat, och jag la upp en bild på mig själv och väntade på att någon skulle höra av sig. På kvällen hade jag fått ett meddelande från en kille som var 24 år. Han sa att jag var söt och frågade om vi kunde prata på MSN istället. Jag gav honom min adress och vi började chatta. Ganska snart ville killen se fler bilder på mig. Jag skickade några vanliga foton som jag hade tagit, men han ville se lite mer lättklädda bilder – så jag tog några till och skickade.

Jag tänkte att det inte gjorde så mycket om jag skickade en bild där mitt ansikte inte syntes. Han lovade att inte sprida den vidare.

Effekten av bilden blev oväntad och överväldigande. Jag fick så mycket komplimanger för min kropp att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag skickade fler bilder, i olika poser. Till slut ville han se mina bröst. Jag hade alltid haft komplex för mina bröst, de var ju så små, men vilken tolvåring har stora bröst? Jag tvekade en stund, men efter mycket om och men skickade jag en bild. Det kändes häftigt. Han gav mig en massa komplimanger, sa hur vacker jag var. Det kändes också väldigt ovant, jag visste inte om det var så här folk gjorde. Det var väl då osäkerheten kom fram, var det rätt eller var det fel?

Men den största rädslan jag kände var att familjen skulle få veta. Jag visste att de inte skulle tycka att det var rätt.

Jag visste också att de skulle förbjuda mig att sitta mer vid datorn. Datorn var viktig för mig, där fanns personerna som tog emot bilder av mig.
När jag förlorade oskulden och berättade det för människorna i cybervärlden blev jag helt plötsligt så mycket mer attraktiv.
Jag fick massor av komplimanger för mina bilder och började tänka att jag var snygg och sexig. Så utan att han bad mig skickade jag fler bilder, även utan bh. Snart bad han mig skicka en bild utan trosor. Jag ville inte, men han sa att han blev så varm inombords av att se mig, att han faktiskt blev kåt. Inte kunde jag väl lämna honom sådär? Och han bad ju så gulligt ...

Följ på instagram